Jak gril funguje

PUSŤ GRIL A ZAPOMEŇ NA NĚJ, S TRAEGEREM JE GRILOVÁNÍ HRAČKA

Šnek na dně zásobníku tlačí 100% dřevěné pelety do srdce grilu, kde se díky HOT ROD samy rozpálí. Na Traegeru nastavíte požadovanou teplotu a grilování může začít. Traeger griluje rovnoměrně po celém roštu a zároveň pokrmy obklopuje delikátním kouřovým aroma.

KONVEKCE

Indukční větrák rozvádí žár a jemný kouř z tvrdého dřeva po celé grilovací komoře. Výsledek: rovnoměrná distribuce žáru i skvělé chuti.

ZÁSOBNÍK

Naládujte zásobník 100% dřevěnými peletami pro hodiny žáru, grilování nebo uzení bez nutnosti přikládat.

ŠNEK

Přikládá na oheň tím že posouvá 100% dřevěné pelety ze zásobníku do spalovací komory. Svižněji pro vyšší teploty a rychlejší/prudší grilování, pomaleji pro nižší teploty a delší grilování (BBQ, low & slow )

SRDCE GRILU

Podpalovač Hot Rod ve spodní části zapálí a udržuje oheň, takže vy si můžete v klidu dát jedno dobře vychlazené.

ÚSPORNÝ PROVOZ

Napájení podpalovače z běžné domácí zásuvky. Příkon je 300 W první 4 minuty, a potom už jen 50 W po zbytek grilování.

VYPÍNACÍ SEKVENCE

Tahle vychytaná funkce zařídí, že se dřevěné pelety spálí do posledního zbytku. Jak? Snadno. Po spuštění této sekvence se vypne šnek a nepřidává další dřevo do spalovací komory, ale větrák běží dál ještě 10 minut, takže dřevo dohoří a vše se řádně “provětrá”. Gril se potom sám kompletně vypne.