Chci prodávat Traeger

Traeger grily a jejich dlouhá tradice se právě nyní dostávají do Evropy. Pokud chcete být součástí Traeger světa a grily Traeger prostě potřebujete mít na své prodejně, ozvěte se nám.

Číst více

Jak gril funguje

Šnek na dně zásobníku tlačí 100% dřevěné pelety do srdce grilu, kde se díky HOT ROD samy rozpálí. Na Traegeru nastavíte požadovanou teplotu a grilování může začít. Traeger griluje rovnoměrně po celém roštu a zároveň pokrmy obklopuje delikátním kouřovým aroma.

Číst více

Jak na reverse searing rib-eye steaků?

Reverse searing je oblíbený trend v grilování – spojuje nejlepší z obou světů: pomalejší grilování, díky kterému je maso křehké a šťavnaté, opečení prudkým žárem, díky kterému je steak získá tenkou krustičku a charakteristickou mřížku, a neuvěřitelnou chuť kouře.

Číst více

Proč gril na 100% dřevěné pelety?

Přírodní dřevěné pelety dávají jídlům připraveným na Traegeru jedinečnou chuť. Majitelé grilu Traeger i ostatní nadšenci barbecue a grilování se shodují, že chuť jídla připraveného na ohni z tvrdého dřeva je to, co mají na grilování nejraději. A že právě oheň z tvrdého dřeva je to co dělá rozdíl v chuti oproti grilům na dřevěné uhlí či plynovým grilům. Opravdové dřevo - opravdová chuť, pokaždé.

Číst více