Kurz amerického low&slow BBQ s grily Traeger

Láká vás BBQ neboli low&slow grilování na dřevě? Na kurzu s americkými grily Traeger vám prozradíme tajemství ohně, kouře a dokonalé chuti - zkrátka traegerování!

Jedná se o úplně první kurz BBQ pod naší taktovkou za sníženou cenu.

Náš tip:
pokud si do konce roku pořídíte vlastní gril Traeger, odečteme Vám kurzovné z jeho celkové ceny. Vybírat můžete na našem eshopu, případně Vám s výběrem rádi poradíme přímo na kurzu.

Počet míst na kurzu je omezený!
Tak neváhejte a zarezervujte si místo na e-mailu info@progrill.cz co nejdříve.

MENU

  • steaky připravené metodou reverse-sear
  • spare ribs /žebírka/
  • pulled pork burger /vepřové trhané ramínko/
  • brisket /hovězí hrudí/
  • brisket burnt ends mac & cheese
  • dezert
  • drink s nakouřeným ledem a citrusy

Co se na kurzu dozvíte?

  1. Proniknete do filosofie BBQ a objevíte nové techniky a postupy
  2. Seznámíte se s metodou přípravy steaků zvanou reverse-searing
  3. Ochutnáte prémiové steaky z šest týdnů vyzrálého hovězího masa plemen Piemontese a Limousine, které šéfkuchař Jakub přiveze z farmy svého bratra
  4. Naučíte se připravovat vlastní suché BBQ ruby, které vám bude každý závidět
  5. Zjistíte, jak moc je pro BBQ důležitý správný výběr dřeva. Naučíte se, jak dřevo správně párovat s konkrétními surovinami, abyste dosáhli nejchutnějšího výsledku
  6. Objevíte, že BBQ není jen o slaných chutích. Jakub vám ukáže, že v grilu můžete hravě vyčarovat také sladký dezert nebo netradiční „nakouřený“ drink

Můžete se těšit na výborné jídlo a skvělou atmosféru. A protože bude Jakub během kurzu využívat grily Traeger, zjistíte také, jak z těchto černých BBQ mazlíků dostat maximum chuti.

BUDE KURZ VHODNÝ PRÁVĚ PRO VÁS?

  1. Propadli jste kombinaci ohně, kouře, skvělého jídla a přátelské atmosféry?
  2. S BBQ se teprve oťukáváte, takže uvítáte tipy a triky od ostříleného mistra grilu?
  3. I když nejste grilovací začátečník, chcete si rozšířit obzory a vyzkoušet nové postupy?
  4. Rádi byste se od klasického grilování přesunuli do světa voňavého a šťavnatého BBQ?
  5. Zvažujete pořízení grilu Traeger, ale chcete ho nejprve vidět v akci a vyzkoušet ho?

Odpověděli jste alespoň jednou „ANO“? Tak to se na našem kurzu určitě nebudete nudit.

Ať už se s BBQ seznamujete, nebo jste za grilem jako doma, čeká vás nekonečný vesmír chutí! Protože co si na kurzu uvaříte, to si také sníte. Doslova 😊 A my věříme, že na nové chutě, zážitky i vědomosti budou stát za to!


K jídlu vám nabídneme také víno, pivo a nealko nápoje.
Aktuality, novinky případně dotazy můžete směrovat i na naší událost na facebooku.

Poslední krok je registrace

Počet míst na kurzu je omezený!
Tak neváhejte a zarezervujte si místo na e-mailu info@progrill.cz co nejdříve.

Jakub Parus
milovník BBQ a majitel restaurace Sotto Ponte

Pro svoje grilování a barbecue používám nejčastěji dřevo. Nechtěl jsem žádné elektrické nebo plynové šidítko. Tady je opravdu plamen a je ze dřeva, co je hodně důležité. Protože to pokrmy zakouří a je v tom jídle cítit chuť.
Tajemnství z Jakubovy kuchyně odhalíte na FB profilu jeho restaurace Sotto Ponte